De la Cluj la Le Mans. Gogoși românești de export

De la Cluj la Le Mans. Gogoși românești de export
Un lanț de gogoșerii pornit de la Cluj s-a îmbogățit cu un magazin în Franța, la Le Mans.

Lanțul de gogoșerii Donuterie a deschis sâmbătă un nou magazin. Pornit de la Cluj, acesta a făcut acum primul pas în afara României.

"Donuterie a deschis sâmbătă al 20-lea magazin din rețea și primul din afara țării, mai exact în Le Mans, Franța. O piață nouă, care a venit cu o mulțime de noi provocări. Dacă piața din România ne-a învățat multe în acești ani, francizarea în afară țării ne-a deschis noi orizonturi neexplorate. Iar primirea pe care ne-a făcut-o publicul din Le Manș ieri a fost una foarte pozitivă și suntem mândri de asta. Prima franciza externă este deschisă de un tânăr român, născut în Târgu Mureș, dar care trăiește de ani buni integrat în comunitatea din Le Mans. A văzut conceptul în România, i-a plăcut și a vrut să îl ducă și la el acasă. Este încrezător, înarmat cu mult entuziasm și determinat să își scrie singur propriul succes", a spun Marius Muntean, co-fondator al societății.

Donuterie SRL este o societate românească 100%, iar primul magazin a fost pe strada Memorandumului, din Cluj. Marius Muntean este din Târgu Mureș și deține 29% din afacere, iar Andra Otavă și Dan-Gabriel Olteanu sunt clujeni și dețin împreună 30%. În business mai sunt, cu diverse procente, Bogdan Muntean, din Târgu Mureș, respectiv firme din Cluj și Maramureș.

 

Etichete
Comenteaza