500.000 de euro pentru o platformă imobiliară dezvoltată la Cluj

500.000 de euro pentru o platformă imobiliară dezvoltată la Cluj
Un grup de investitori belgieni şi români specializaţi în comerţ electronic şi dezvoltare informatică a investit 500.000 euro într-o platformă dedicată sectoarelor rezidenţial și de business, care își propune să aducă un plus de transparență în piaţa de profil din România.

„Pentru a demara această investiţie am analizat atent potenţialul pieţei de real-estate şi am observat că acesta este în creștere în marile orașe ale țării, în special pe segmentul rezidenţial şi office. Piața de profil din România este aglomerată, însă nu saturată şi credem că vom arăta că lucrurile pot fi făcute chiar mai bine. Pentru consumatori nu contează ce platformă folosesc pentru orice tip de tranzacții imobiliare, atât timp cât găsesc ceea ce au nevoie”, a declarat Maarten Deboo, CEO al Wizmo.ro.  
 
Platforma specializată în listarea de anunţuri imobiliare grupează proprietarii de imobile, agențiile imobiliare, dezvoltatorii imobiliari, persoanele şi companiile în căutarea unui spațiu construit sau teren, de închiriat sau de vânzare. Cele mai multe anunţuri vor fi pe segmentul rezidenţial, mai ales că, în perioada vară - toamnă, numărul căutărilor de apartamente de închiriat este în creștere, susţin iniţiatorii site-ului. Utilizatorii pot naviga de pe orice tip de dispozitiv – desktop sau mobile. 
 
Lansată la nivel naţional, platforma online funcționează în varianta Beta, în scopul perfecționării sale pe baza opiniilor venite de la primii utilizatori. Echipa acesteia este formată din investitori în domeniul imobiliar la nivel internaţional, specialiști IT și marketing, cu 30 de platforme și magazine online create. Investitorii sunt belgieni, iar echipa de dezvoltare este în Cluj, cea de marketing fiind mixtă. Principalul concurent pe piaţă este portalul Imobiliare.ro, lansat în anul 2000, cu 1.000 de agenţii imobiliare înregistrate şi un trafic lunar de 1 milion de vizitatori unici.

Comenteaza