80% dintre angajații fabricii Terapia se vor vaccina anti-Covid

80% dintre angajații fabricii Terapia se vor vaccina anti-Covid

Majoritatea celor 900 de salariați ai producătorului clujean de medicamente au solicitat înscrierea la vaccinarea împotriva coronavirusului.  

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Etapa a doua de vaccinare, începută la 15 ianuarie, include şi angajaţii din domenii esenţiale. Terapia Cluj a realizat liste cu angajaţii care vor să se vaccineze, în contextul în care etapa a doua include persoanele angajate în domenii cheie, printre care şi industria producătoare de medicamente.

„Avem liste de înscriere la vaccinare de aproape 80%, din circa 900 angajaţi, încă mai vin solicitări de la cei care nu au posibilităţi online, suntem în etapa a doua. Sperăm să vaccinăm cât de repede“, a spus Dragoş Damian, CEO al Terapia.

Vineri, 15 ianuarie, a început etapa a doua, după ce prima fază a vaccinării în România a inclus personalul din sănătate, medicii, personalul din farmacii. Deşi autorităţile au precizat că la ora 15:00 vor începe înscrierile pentru a doua etapă, platforma de vaccinare nu a fost disponibilă în primele ore sau a funcţionat cu discontinuităţi.

Nici luni platforma Serviciului de Telecomunicaţii Speciale pentru programarea la vaccinarea anti-COVID nu era disponibilă, instituția precizând că lucrează la remedierea problemelor.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza