A “înviat” complexul olandez din Câmpenești

A “înviat” complexul olandez din Câmpenești
Complexul din comuna Apahida a redevenit funcțional din această vară

Complexul pe specific olandez The Transylvanian Dutch a fost redeschis de către proprietarii olandezi după peste un an de la suspendarea activității.

Prețul practicat pentru piscina în aer liber încălzită a fost fixat la 40 de lei de persoană, cu mențiunea că aceasta este deschisă doar sâmbătă și duminică, doar pe bază de rezervare, au precizat administratorii acesteia.

Anul trecut prețul de intrare erau de 35 de lei pentru adulți, inclusiv șezlongul, și de 25 de lei pentru copiii sub trei ani. Complexul dispune de un restaurant cu bucătărie olandeză și internațională, printre activitățile care se pot efectua fiind golf driving range sau petanque.

Printre specialitățile gastronomice de aici se numărau frikandel speciaal (cârnați), bitterballen (chiftele), poffertjes (clătite), hutspot (cartofi fierți cu ceapă), boerenkoolstamppot, hete bliksem.

Societatea a cărei activitate a fost întreruptă în aprilie 2019, conform portalului financiar Termene.ro, îi avea ca asociați pe olandezii Jacob Veldjesgraaf (51%), Jose Veldjesgraaf (24,5%), Jochem Theodor van der Burg (24,5).

Un alt restaurant internațional din județ, Gasthof Cluj-Blik, din localitatea Aiton, profilat pe specialități germane, s-a închis în primăvară, personalul fiind preluat ulterior de complexul cu specific românesc Stâna lui Aidan, înființat pe malul unui lac din comuna Ciurila. 

VEZI Restaurant german celebru, închis de pandemie

Comenteaza