Agenție de marketing digital, concepută la Cluj

Agenție de marketing digital, concepută la Cluj

Blugento, companie clujeană de soluții de comerț electronic, a realizat o agenție de marketing dedicată magazinelor pe internet.

În primul an de la lansare, Blugento estimează că 40 de companii mari vor implementa soluțiile agenției Zea, iar vânzările lor ar putea crește cu până la 50%. Soluțiile includ auditul și managementul campaniilor de advertising pe Google, Facebook, Instagram și Linkedin cu obiective de optimizare a conversiei (campaniile fiind de copywriting și vizuale), până la modificarea lor în funcție de reacția concurenței și de condițiile de piață.

Echipa Zea se ocupă și de crearea și managementul conținutului social media pentru clienții Blugento, de la postări organice la Facebook și Instagram Stories. Blugento este o companie clujeană, specializată în furnizarea de soluții de eCommerce bazate pe platforma Magento, cea mai populară platformă de comerț electronic din lume.

Printre ele se numără infrastructură tehnică, hosting, actualizări de securitate, integrare cu servicii de marketing, SEO. Implementarea platformei permite construirea unui magazin online de la zero, într-o singură zi. Societatea avea afaceri de 1,49 milioane de lei și o pierdere de 0,3 milioane în 2018, cu 20 de angajați.

Acționarii săi erau H88 Hosting (31%), Sergiu Stănescu (22%), Sandu Băbășan (22%), Sergiu Băbășan (22%), Doru Chiruță (3%). Principalii competitori pe piața informatică a Clujului erau Endava (cotă de piață de 12,3%), NTT DATA (7,3%), Softvision (6,1%), Net Brinel (4,9%), Betfair (4,6%), conform platformei Termene.ro.

Comenteaza