Andreea Marin îi va consilia pe clujeni la Târgul de Cariere

Andreea Marin îi va consilia pe clujeni la Târgul de Cariere

Andreea Marin, Valeriu Andriuță și Charles Wratto sunt principalii vorbitorii care vor urca pe scena conferinței I Love My Job - Autum Talks de la Cluj. Ediția de toamnă a Târgului de Cariere (TdC) se va desfășura în perioada 15-16 octombrie, la BT Arena, fiind așteptate 100 companii și de 5.000 candidați.

“Tendințele demonstrează că la TdC vin tot mai mulți candidați cu experiență, mai mult de jumătate dintre aceștia fiind angajați de peste cinci ani. Domeniile din care provin companiile ce oferă locuri de muncă sunt inginerie, consultanță, automotive și IT, resurse umane, financiar-bancar, turism și contabilitate, posturile disponibile și numărul lor crescând constant de la un sezon la altul. Printre companiile prezente se numără Vertiv, Sta Travel, Emerson, Bosch Automotive, Genpact, Michelin”, menționează organizatorii.

Clujul reprezintă una dintre locațiile speciale pentru desfășurarea evenimentelor organizate de Tdc, partea de recrutare fiind completată de conceptul I Love My Job - Autumn Talks, conferințe și workshop-uri tematice cu scopul de perfecționare a abilităților candidaților. Printre vorbitorii care vor urca pe scena conferinței se numără Andreea Marin, Valeriu Andriuță și Charles Wratto, ambasador al Centre for Peace Studies (Sri Lanka).

Târgul de Cariere reprezintă cea mai mare și complexă rețea de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova. Activitatea companiei a început în 2006, în Cluj-Napoca, ajungând să ofere, după un deceniu de activitate, cea mai răspândită și eficientă soluție de recrutare din țară.

Evenimentele desfășurate în cele șapte orașe: Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Târgu Mureș, Sibiu și Brașov, de două ori pe an (primăvara și toamna) au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească șansele pentru ambele părți de a se împlini profesional. În cele două sezoane de evenimente de recrutare participă 400 companii și 30.000 candidați.  

Comenteaza