Advertorial Descoperă un mod mai bun de a avansa în carieră cu Michelin Zalău la Târgul de Cariere!

Descoperă un mod mai bun de a avansa în carieră cu Michelin Zalău la Târgul de Cariere!

Târgul de Cariere aduce vești bune și de la Michelin Zalău. Vineri și sâmbătă, 23 și 24 octombrie, la cea de-a doua ediție a evenimentului online Târgul de Cariere Cluj, printre cele 16 companii care au acceptat provocarea de a interacționa direct cu viitorii lor angajați înainte de a le analiza CV-urile se află și Michelin Zalău.

Compania Michelin România, parte a grupului francez Michelin, unul dintre cei mai mare producători de anvelope la nivel mondial, deține în România trei fabrici, două la Zalău și una în Florești, județul Prahova. În aceste vremuri în care toate companiile trec prin schimbări, Michelin a reușit să se repună pe roate și să se adapteze situației. Pentru personalul administrativ, trecerea spre work from home nu a fost deloc complicată pentru că la Michelin această politică era deja implementată de câțiva ani. Pentru activitatea concretă de producție, din uzine, s-au implementat toate măsurile de siguranță și sănătate impuse de protocolul intern și legislația în vigoare astfel încât acestea să poată răspunde comenzilor în timp util. Platforma Industrială Michelin din Zalău lucrează în prezent la capacitate maximă. În acest moment există aproximativ 2000 de angajați, iar evoluția acestui număr în viitor depinde de nevoile uzinei, de evoluția activității de producție.

Strategia de resurse umane Michelin nu s-a schimbat în această perioadă – am continuat cu procesul de recrutare, în funcție de nevoile identificate în uzină, am angajat atât pe posturi care necesită studii superioare, cât și pe posturile de muncitori, am organizat în continuare cursuri de formare pentru noi angajați, ținând cont, desigur de toate măsurile de siguranță impuse de actualul context, spun reprezentanții companiei.

Cei de la Michelin vin la Târgul de Cariere pentru a întâlni candidați a căror atitudine este în armonie cu valoarea fundamentală a companiei: respectul – respectul pentru angajați, clienți, pentru mediu, acționari și fapte. Dintre job-urile Michelin disponibile la ediția din acest an a târgului enumerăm: inginer automatist, inginer calitate, inginer mecanic, manager utilități, inginer proces.

Avem nevoie de persoane care să poată ține pasul cu creșterea uzinei, care să poată învăța noi procese, capabili să coordoneze echipe aflate în curs de dezvoltare. Cel mai tânăr angajat la Michelin are 18 ani. Totodată, avem la uzină angajați care lucrează de patru decenii. Atunci când recrutăm suntem mereu în căutare de candidați valoroși, cu potențial, care ne arată că sunt deschiși la învățare sau că pot aduce valoare adăugată postului lor. Ne așteptăm la seriozitate din partea candidaților, la implicare, la o bună cunoaștere a domeniului în cazul unor candidați sau, în cazul altor categorii de candidați, pentru posturi care nu necesită experiență, căutăm să vedem că există o dorință de învățare, de ieșire din zona din confort.

Fă-ți cont pe targuldecariere.ro și intră în legătură cu reprezentanții Michelin ca să afli tot ce se poate afla despre mediul de lucru, cultura lor organizațională, dar și despre beneficiile pe care le oferă compania.

Michelin este o companie internațională, iar posibilitățile de dezvoltare a carierei sunt nenumărate și accesibile tuturor angajaților. Noi le oferim participanților la târg oportunitatea de a lucra alături de noi, într-o uzină în pas cu vremurile, aliniată la tehnologia din zilele noastre și la procesele și procedurile internaționale. În schimb, îi încurajăm pe aceștia să fie îndrăzneți, să intre în legătură cu reprezentanții uzinei, să fie deschiși să răspundă la întrebări și să-și prezinte experiența. Și îi încurajăm să ne adreseze întrebări despre o posibilă carieră în Michelin, despre companie, despre mediul de lucru, despre posibilitățile de învățare și creștere, spune Cristian Lazăr, Director Resurse Umane, Platforma Industrială Michelin Zalău.

Comenteaza