Angajări în Occident! Peste 1000 de posturi disponibile în Spaţiul Economic European

Angajări în Occident! Peste 1000 de posturi disponibile în Spaţiul Economic European
Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă peste 1300 de locuri de muncă, anunţate prin reţeaua europeană Eures.

Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), în Spaţiul Economic European sunt un număr total de 1320 locuri de muncă vacante.

Cele mai multe posturi vacante sunt în Spania, unde se caută 800 de muncitori necalificaţi în agricultură şi un maseur.

În Germania se caută 236 de persoane, printre care 50 de asistenţi medicali generalişti, 15 şoferi de TIR, 15 comisionari şi 15 operatori stivuitori.

În Republica Cehă sunt 145 locuri de muncă disponibile, fiind căutaţi, printre alţii, 50 de lucrători în producţie (asamblarea aparatelor de aer condiţionat), 50 de operatori şi 20 de muncitori asamblare.

Marea Britanie are disponibile 89 de posturi, dintre care 20 sunt pentru asistenţi medicali, alte 20 pentru îngrijitori persoane/ infirmieri, iar 8 pentru îngrijitori copii/ bone.

În Suedia se caută 15 vopsitori auto, 10 mecanici auto şi 10 tinichigii auto, Norvegia are nevoie de 8 antrenori gimnastică ritmică şi un doctorand în testarea sistemelor de date centrate, Polonia vrea să angajeze trei lăcătuşi-sudori, iar Belgia doi infirmieri/ asistenţi medicali.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES naţional, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediile agenţiilor judeţene.

 

Comenteaza