Angajaţii Băncii Transilvania au învăţat despre securitatea în muncă pe bani europeni

Angajaţii Băncii Transilvania au învăţat despre securitatea în muncă pe bani europeni
Angajaţii Băncii Transilvania au învăţat pe bani europeni care sunt normele de securitate în muncă. Un program derulat în acest scop, cu un buget de 100.000 de euro, a fost încheiat după ce a fost derulat timp de un an, anunţă banca.

Programul a fost finanţat cu bani din Fondul Social European şi urmăreşte asigurarea cunoaşterii şi respectării principiilor de sănătate şi securitate la locul de muncă. "Programul acesta a adus în cadrul companiei noastre standarde superioare, europene, în ceea ce priveşte domeniul sănătăţii şi securităţii la locul de muncă. A fost dezvoltat un cadru organizatoric intern, avem o abordare proactivă şi un grad sporit de responsabilizare a fiecăruia dintre angajaţi", a explicat directorul de resurse umane al Băncii Transilvania, Nevenca Doca.


Programul a inclus o serie de cursuri destinate formării şi instruirii echipei BT, cu tematici între care ergonomia în birouri sau managementul stresului. De menţionat, dintre cei 6.000 de angajaţi ai băncii, pentru 100 a fost evaluată starea de sănătate şi riscurile la care se supun la locul de muncă.

De program au beneficiat toţi angajaţii băncii, în număr de 6.000 de persoane, arată reprezentanţii BT.

Comenteaza