Apartamente, case şi terenuri din Cluj, scoase la vânzare prin licitaţii online

Apartamente, case şi terenuri din Cluj, scoase la vânzare prin licitaţii online

Un portal imobiliar din Cluj a lansat un serviciu în premieră în România: vânzări şi cumpărări de proprietăţi prin licitaţii online. 

Serviciul unic în România, lansat recent de portalul imobiliar clujean Compariimobiliare.ro, oferă posibilitatea de a cumpăra direct de la proprietar sau de a vinde direct cumpărătorului, licitaţia fiecărui imobil fiind un proces online complet transparent. Autenticitatea proprietarului este verificată pe baza numărului cadastral şi a celui din Cartea Funciară (CF). Adăugarea unui anunţ de licitaţie este gratuit, iar cei interesaţi să achiziţioneze vor plăti o taxă de 10 lei, o singură dată. Despre cum funcţionează tranzacţiile imobiliare online AICI! 

Ce proprietăţi imobiliare se licitează la Cluj

În momentul de faţă, 6 proprietăţi sunt scoase la licitaţie online în Cluj, între care un apartament de 3 camere (78 mp), în Mănăştur, cu preţ de pornire 70.500 de euro; un teren în suprafaţă de 14.500 mp, în Agireşu-Fabrici, cu un preţ de pornire de 52.000 de euro sau o casă de 5 camere (250 mp), în satul Coruşu, cu preţ de pornire de 108.000 de euro. 

Serviciul este disponibil de pe telefon, tabletă, laptop sau calculator, indiferent de locaţia utilizatorilor. Proprietăţile licitate nu fac parte din categoria bunurilor executate silit şi scoase la vânzare de către instituţii bancare. 

 

Comenteaza