Apartamente de 300.000 euro de vânzare în Cluj

Apartamente de 300.000 euro de vânzare în Cluj
Două apartamente din Cluj-Napoca sunt scoase la vânzare pentru preţuri de 300.000 euro.

În Cluj-Napoca, în zona Gruia, un apartament nou-construit cu cinci camere este scos la vânzare pe portalul imobiliar pentru 300.000 de euro. Locuinţa are o suprafaţă utilă de 250 de metri pătraţi şi face parte dintr-un ansamblu finalizat anul trecut. Proprietatea poate fi divizată în două unităţi locative, iar în preţul de achiziţie sunt incluse două locuri de parcare subterane, arată o analiză imobiliare.ro.

Totodată, în centrul oraşului, un apartament situat la etajul superior al unei vile finalizate în anul 2008 are un preţ cerut de 290.000 de euro. Locuinţa are cinci camere, o suprafaţă utilă de 153 de metri pătraţi, iar în valoarea de achiziţie sunt incluse două locuri de parcare.

Cea mai scumpă locuinţă scoasă la vânzare prin intermediul portalului se află în Bucureşti - costă două milioane de euro, e vorba de un penthouse tip duplex situat într-un bloc construit în anul 2009, în zona Şoseaua Nordului-Herăstrău. Locuinţa are şase camere şi o suprafaţă utilă de 330 de metri pătraţi. Proprietatea dispune de mai multe terase, cu o suprafaţă cumulată de 140 de metri pătraţi, iar în preţul de achiziţie sunt incluse două locuri de parcare în subteran.

Etichete
Comenteaza