Video Aplicație nascută la Cluj: List te ajută să vinzi, cumperi sau să închiriezi. Simplu, rapid și eficient!

Aplicație nascută la Cluj: List te ajută să vinzi, cumperi sau să închiriezi. Simplu, rapid și eficient!

List este un start-up de tehnologie și date imobiliare din Cluj și este evaluat la 1,5 milioane de euro.

List este o aplicație de tehnologie și date imobiliare ce se adresează tuturor celor interesați de domeniul imobiliar: agenți imobiliari, proprietari (care vor să vândă sau să închirieze), cumpărători, chiriași și dezvoltatori și este disponibilă în mai multe județe din România.

List: Un start-up născut la Cluj și evaluat la 1,5 mil. euro

Aplicația List, start-up de tehnologie și date imobiliare, născut la Cluj și evaluat la 1,5 mil. euro, după ce a atras finanțare de peste 250.000 euro, intră pe piața la finalul lunii noiembrie 2023.

List este pentru profesioniști din domeniu, pentru proprietari, cumpărători, chiriași sau dezvoltatori imobiliari o platformă de interacțiune între cerere și ofertă, simplu de utilizat și într-un mod eficient. 

De ce List?

Procesul de tranzacționare a unui imobil este, în prezent, anevoios: anunțuri multiple pentru aceeași proprietate, costuri ridicate, servicii imobiliare lipsite de profesionalism, site-uri multiple și grupuri create pe rețelele de socializare, spații de discuție nepotrivite pentru domeniul imobiliar. List își propune să eficientizeze tranzacțiile imobiliare prin digitalizare; aplicația oferă anunțuri verificate, unice; mai mult, potențialii cumpărători sau chiriași găsesc repede, pe baza criteriilor relevante pentru ei, imobilul dorit, cu locația exactă.

Aplicația de la Cluj oferă următoarele servicii imobiliare integrate:

Proprietarii pot să publice anunțul cu imobilul pe care îl dețin în scopul închirierii sau vânzării acestuia.

„Credem că agenții si agențiile imobiliare au în continuare un rol în tranzacționarea unui imobil. Astăzi, în Romania, în jur de 50% dintre oamenii ce au o nevoie imobiliară apelează la un agent imobiliar, însă doar o mică parte dintre aceștia sunt cu adevărat mulțumiți de serviciile primite. Tocmai de aceea e nevoie de măsuri revoluționare. În consecință, pentru moment, vom păstra serviciile premium oferite de un agent imobiliar, însă în același timp, vom trece la plata cu ora pentru anumite servicii, cum ar fi pregătirea de listare, analiza de piață și multe altele. Menționez că mă refer la acei agenți care au o bună expertiză în domeniu.

Iar cei care doresc să lucreze pe cont propriu au nevoie de instrumente pentru a face acest lucru eficient și sigur. Astfel, aplicația List își propune să ofere un spațiu digital de lucru: interacțiuni cu potențiali cumpărători sau chiriași verificați, o bună gestionare a vizitelor”, a explicat Cosmin Lupan – CEO Capital Imobiliare.

Cumpărătorii pot vizualiza, în urma unei selecții bazate pe criteriile lor, imobilul dorit, cu locația exactă.

  • Tranzacțiile imobiliare se realizează simplu, eficient și la costuri minime.
  • Fără anunțuri multiple pentru același imobil.
  • Fără comision la listarea anunțului.
  • Se percepe doar cost de succes.
  • La cerere se asigură și serviciile unui agent imobiliar cu expertiză în domeniu.

Cu ajutorul List, căutarea unui imobil de închiriat sau de cumpărat devine mult mai simplă. Aplicația oferă anunțuri unice pentru fiecare imobil, cu date precise (suprafața, locația), fără comisioane pentru cumpărător sau chiriaș pentru toate listările din aplicație; mai mult, aveți la dispoziție un videoclip cu imobilul (din interior și din exterior) pentru a economisi timp și a eficientiza procesul. De asemenea, aveți posibilitatea să vă personalizați căutarea; astfel, dacă acceptați să primiți notificări în legătură cu noile imobile ce respectă criteriile dumneavoastră, veți primi informații actualizate despre imobilele disponibile pe piață. În final, veți ajunge la cea mai bună variantă pentru dumneavoastră.

În cazul în care aveți nevoie de o susținere financiară pentru achiziția imobilului dorit, List vă stă la dispoziție. Prin serviciul List Credit puteți obține simplu varianta optimă de creditare. Formularul de cerere a creditului, încărcarea documentelor necesare, precum și primirea ofertelor de la instituțiile financiare partenere au loc online, ceea ce va facilita procesul de creditare. În loc de zeci de deplasări, veți merge la bancă o singură dată, pentru a semna oferta aleasă.

Despre List

Aplicația List, start-up de tehnologie și date imobiliare.

Aplicația este fondată de Cosmin Lupan – CEO, cu 9 ani experiență în domeniul imobiliar ca agent și owner al agenției Capital Imobiliare –, Lorant Barla co-fondator și investitor – Head of UI & UX –, Marius Bordeianu co-fondator – Head of Development – și Robert Farte co-fondator – Head of Marketing & Tehnic. Aceștia propun o schimbare radicală în domeniul industriei imobiliare din Cluj și din țară.

Comenteaza