Avantajele muncii la distanță. Finlandezii de la Happeo își deschid centru la Cluj

Avantajele muncii la distanță. Finlandezii de la Happeo își deschid centru la Cluj

Investițiile de 12 milioane de dolari primite de startup-ul Happeo, care oferă servicii de colaborare în cadrul afacerilor (social intranet platform), l-au făcut să își deschidă un birou în Cluj-Napoca.

Această nouă rundă de finanțare va permite companiei să își accelereze dezvoltarea produsului și să își dezvolte echipele din Olanda, Finlanda, România și SUA, conform Startup Cafe. Reprezentanții Happeo au anunțat că vor deschide un birou la Cluj-Napoca.

"Am avut legături strânse cu România de când unul dintre dezvoltatorii noștri de top a început să lucreze de la distanță pentru Happeo din Cluj. Cu resurse sporite de dezvoltatori, Happeo caută acum să își deschidă primul birou acolo. România este o țară plină de potențial", scriu reprezentanții Happeo, pe site-ul companiei.

Runda de finanțare a fost condusă de INKEF Capital. Printre cei care au mai investit în startup-ul finlandez se numără și Vendep Capital, DN Capital, Maki.vc. Platforma dezvoltată permite angajaților din companii să lucreze împreună, prin intranet.

Fiind unul dintre puținii furnizori din industria sa, Happeo a reușit să dezvolte o platformă care se remarcă prin numărul mare de utilizatori activi zilnic și lunar. În ultimele 12 luni, serviciile oferite de Happeo au fost folosite în medie de 50% din angajații firmelor în care a fost implementat produsul.

Happeo a înregistrat o creștere a numărului mediu de mesaje zilnice trimise în cadrul platformei, trecând de la 500.000 la 2,5 milioane în primul trimestru al acestui an, deoarece companiile se bazează tot mai mult pe munca de la distanță.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza