Barrier va promova franciza la Cluj. "Vizăm proiecte mari din orașele regionale"

Barrier va promova franciza la Cluj. "Vizăm proiecte mari din orașele regionale"

Compania producătoare de uși și ferestre Electric Plus, care deține rețeaua Barrier, va ataca mai puternic piața Clujului din acest an, în concordanță cu strategia sa de abordare a proiectelor mari din polii de dezvoltare urbană.

Producătorul îşi dublează capacitatea fabricii din Bacău în acest an, cu investiţii de 4 milioane de euro, iar efectivul de angajați a ajuns la 600, potrivit ZF. Acesta îşi doreşte dublarea capacităţii de producţie pentru ferestre şi uşi din PVC, un demers care încheie un ciclu investiţional început în 2014

“Pe plan intern, ne vom concentra pe creşterea reţelei de francize şi vom ataca mai puternic proiectele mari din polii de dezvoltare urbană - Constanţa, Cluj-Napoca, Bucureşti, Iaşi şi Braşov. 2020 a fost un an cu puţină vizibilitate, în care deciziile au fost luate pe termen scurt şi foarte scurt, de la câteva zile până la câteva luni cel mult”, a spus Adrian Gârmacea, proprietarul Electric Plus.

Electric Plus numără 600 de angajaţi în prezent, iar dacă planurile de deschidere a unei noi capacităţi de producţie se vor materializa, alte 100 de noi locuri de muncă vor fi create. Producătorul de tâmplărie a deschis şapte francize Barrier în 2020 şi a închis alte opt, din cauza traficului redus de clienţi şi a mediului de afaceri dificil.

Deschiderile au avut loc în Alexandria, Vaslui, Alba Iulia, Reşiţa, Paşcani, Roman şi Piatra Neamţ. Barrier este brandul sub care se vând produsele companiei. Reţeaua naţională are în prezent 37 de ma­ga­zine în regim de franciză Barrier şi aproximativ 300 de parteneriate locale.

Comenteaza