Video Advertorial Plast Technik, numărul 1 în Transilvania în producția de tâmplărie PVC cu geam termoizolant

Plast Technik, numărul 1 în Transilvania în producția de tâmplărie PVC cu geam termoizolant
Plast Technik, numărul 1 în Transilvania în producția de tâmplărie PVC cu geam termoizolant
Plast Technik, numărul 1 în Transilvania în producția de tâmplărie PVC cu geam termoizolant
Plast Technik, numărul 1 în Transilvania în producția de tâmplărie PVC cu geam termoizolant

Cu 22 de ani de experiență în domeniu, la Plast Technik suntem o echipă care înțelege ce înseamnă grija pentru client și nevoile lui, fapt ce a dus la producerea celor mai durabile și sigure sisteme de ferestre și uși de pe piața romanească de profil.

Investiția Plast Technik pentru dezvoltare în anul 2019 depășește 2,8 milioane de euro și cuprinde o fabrică modernă de prelucrare a sticlei și două hale noi. Cum a început activitatea în domeniul producției de sisteme de ferestre cu geam termopan?

Firma a fost înființată în 1997 , fiind un pariu personal, o ambiție a patronului din dorința de a excela într-un domeniu nou.

Care a fost evoluția business-ului, cu accent pe ultimul an?

În ultimii 5 ani cifra de afaceri s-a triplat, iar numărul ferestrelor livrate a crescut de patru ori și ca număr de angajați am ajuns azi la un efectiv de 120 de oameni.

Care sunt cele mai noi investiții?

În ultimii trei ani s-au facut o serie de investiții noi. Astfel, în 2016 a fost achiziționată și renovată o clădire pentru birouri și magazia de repere, în 2017 spațiul de producție (hala) a fost mărit cu 1000 mp, în 2018 s-a achiziționat un teren alăturat de cca 6000 mp, iar în 2019 au fost ridicate două hale noi, pentru depozitarea profilelor și pentru fabrica de sticlă, fabrică ce se preconizează a fi finalizată până la sfârșitul anului .

Care sunt cele mai noi tehnologii și inovații pe care le oferiți pieței la ora actuală?

Pentru fabrica de sticlă s-au achiziționat utilaje moderne cu programare și comenzi numerice, practic având la  ora actuală, la Plast Technik, ultima generație de tehnologie în domeniu, utilaje ce măresc randamentul la o calitatea superioară.

Ce va diferențiază de competiție, de ce ar trebui să cumpere clienții produsele dumneavoastră?

Prin investițiile în tehnologie am crescut calitatea produselor și, în același timp, am reușit să reducem termenul de livrare. Continuăm în permanență să implementăm sisteme noi de profile și feronerie pentru a ține meru pasul cu noutățile din domeniul ferestrelor.

Care sunt planurile de viitor?

Pentru anul viitor intenționăm să înlocuim unele utilaje, care deși au doar 5-6 ani de la achiziție, sunt depășite de cele care se produc în 2019. De asemenea, vom reamenaja partea exterioara a zonei de producție. În planul desfacerii ne dorim să intrăm pe noi piețe în Europa, acolo unde certificările actuale ne permit să o facem.

“Plast Technik, o fereastră cu deschidere către lume!"

Comenteaza