Bolt Market se lansează în Cluj-Napoca

Bolt Market se lansează în Cluj-Napoca

După Food, Bolt lansează în Cluj-Napoca și serviciul Market.

Bolt lansează la Cluj serviciul de vânzare și livrare rapidă a produselor de consum larg. Acest serviciu le va aduce ultilizatorilor roduse alimentare și nealimentare din stocurile proprii. Serviciul poate fi accesat direct din aplicația Bolt Food, potrivit start-up.ro.

După acest utim pas, compania are acum la Cluj, toată gama de servicii: ride-hailing, micromobilitate (închirierea de trotinete electrice), livrare de mâncare (Bolt Food), servicii pentru companii (Bolt Business) și livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market).

„Serviciile de livrare rapidă a cumpărăturilor încep să facă parte din viața cotidiană, în marile orașe din Europa. Varietatea, prospețimea și disponibilitatea produselor fac ca această alternativă la cumpărăturile tradiționale să câștige din ce în ce mai mult teren și în România. Iar în Cluj dispunem deja de toate avantajele serviciilor lansate anterior: de la baza de utilizatori, la curierii parteneri și la experiența în operațiunile de aprovizionare. Suntem convinși că noul serviciu lansat aici va fi adoptat rapid și se va dovedi a fi de mare ajutor clienților și partenerilor Bolt”, a declarat Eduard Nagy, Country Manager Bolt Market România

Livrare în 15 minute

Bolt Market dorește să livreze comenzile plasate în 15 minute. Principalele categorii de produse sunt fructe, legume, produse congelate, de băcănie, brutărie, băuturi alcoolice și non-alcoolice, dulciuri, lactate, produse dedicate îngrijirii bebelușilor și pentru animalele de companie.

Pentru a folosi noul serviciu Bolt, utilizatorii care au deja instalată aplicația Bolt Food trebuie doar să caute categoria „Magazine” (unde vor vedea lista magazinelor disponibile), să selecteze Bolt Market, să plaseze o comandă online și să confirme adresa de livrare. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare. Plățile se realizează online, prin cardul bancar salvat în aplicație.

Aplicația Bolt Food poate fi descărcată gratuit de pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery, apoi trebuie să introducă datele cardului bancar, adresa de livrare și să plaseze o comandă, prin urmarea pașilor enumerați mai sus.

Bolt Market, unul dintre cele mai noi servicii ale companiei, a fost dezvoltat și lansat în timpul pandemiei și operează deja zeci de magazine, în zece țări din Europa. Compania estoniană intenționează să aibă sute de magazine operaționale până la sfârșitul anului 2022.

Comenteaza