Broker a cumpărat o felie din Cemacon SA

Broker a cumpărat o felie din Cemacon SA
Compania clujeană de brokeraj Broker SA a cumpărat ieri de pe piaţa de capital un număr de 115.000 de titluri la producătorul de cărămizi Cemacon SA

Titlurile au fost cumpărate cu o sumă de 0,13 lei / acţiune, respectiv o sumă totală de 14.950 de lei. Amintim, Broker SA este pricipalul acţionar al Cemacon SA, cu peste 10% din acţiuni, iar la ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie al Cemacon a fost dispusă înlocuirea din funcţii a lui Ioan Crehul, director general şi preşedinte al Consiliului de Administraţie. Director este acum fostul director de vânzări al fabricii de cărămizi Wienerberger din Cluj, Liviu Stoleru.

Cemacon SA are pe piaţa de capital peste 244 milioane de titluri cu o valoare nominală de 0,1 lei. La ora redactării acestei ştiri acestea se tranzacţionau cu o sumă de 0,13 lei / unitate, în scădere uşoară faţă de şedinţa de ieri.

Mai precizăm că acţionarii Cemacon SA au fost convocaţi într-o şedinţă extraordinară pentru majorarea capitalului social cu 25%. Acţionarii ar urma să decidă majorarea capitalului social prin aport în numerar cu o sumă totală de 6,1 milioane de lei, aport prin care va fi emisă o acţiune nouă pentru fiecare patru titluri existente.
Comenteaza