Bursa executărilor silite. Ce chilipiruri imobiliare poți cumpăra în Cluj

Bursa executărilor silite. Ce chilipiruri imobiliare poți cumpăra în Cluj

Bunurile imobiliare executate silit, vândute prin licitație publică, pot reprezenta adevărate afaceri. Site-urile de profil includ numeroase oferte și pentru municipiul Cluj-Napoca, însă adevăratele chilipuri sunt în localitățile din restul județului.

Conform compariimobiliare.ro, în momentul de față, cea mai ieftină ofertă pentru Cluj-Napoca este un apartament cu 2 camere în Grigorescu, listat la suma de 67.000 de euro. Cea mai scumpă licitație vizează o locuință nouă, cu 4 camere și garaj, în comuna Florești. Suma de pornire: 93.000 de euro.

În județ, o garsonieră situată în municipiul Dej se vinde cu 7.500 de euro, iar un apartament cu 2 camere este listat la valoarea de 18.000 de euro. Nu în ultimul rând, oferta executărilor silite include însă și case, terenuri sau spații comerciale.

Un apartament de 4 camere, într-o vilă din cartierul Grigorescu (Cluj-Napoca), se licitează pornind de la 64.000 de euro, o casă în Poieni costă 34.000 de euro, iar una în Turda (cu teren de 5.000 mp) este evaluată la 21.000 de euro. De asemenea, un teren intravilan de 1.400 mp în comuna Feleacu costă 35.000 de euro. 

Comenteaza