Foto Business de succes în pandemie: curăţătoria de încălţăminte

Business de succes în pandemie: curăţătoria de încălţăminte
Business de succes în pandemie: curăţătoria de încălţăminte
Business de succes în pandemie: curăţătoria de încălţăminte
Business de succes în pandemie: curăţătoria de încălţăminte
Business de succes în pandemie: curăţătoria de încălţăminte

Puţini antreprenori au avut curajul să deschidă afaceri în pandemie. Totuşi, o afacere care se ocupă de curăţarea pantofilor pare să fie un business de succes în plină criză sanitară. O antreprenoare de 25 de ani care o deschis un astfel de business spune că cererea pentru acest serviciu s-a triplat în această perioadă.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Într-o perioadă în care mulţi antreprenori au pus lacătul pe afacerile lor, curăţătoria de încălţăminte este un business care a explodat în pandemie. Tarifele încep de la 40 de lei şi ajung până la 165 lei, scrie Mediafax

O tânără antreprenoare care a pus pe picioare în plină pandemie o afacere de curăţare a pantofilor, crede cu adevărat  în încălţămintea curată. Curăţătoriea profesională de încălţăminte a fost pusă  pe picioare într-o lună şi a avut nevoie de o investiţie totală de 10.000 euro din fonduri proprii.  Primul punct de lucru stradal a fost deschis în Bucureşti. Chiar în pandemie.

Până de curând, business-ul funcţiona, din 2018, doar în online, pe bază de comandă. Maria spune că cererea pentru curăţarea încălţămintei a explodat în criză, ceea ce a convins-o să investească în deschiderea unui atelier în stradă. Are doi angajaţi în prezent şi se aşteaptă la încasări de 20.000-30.000 euro până la sfârşitul anului.

La 25 de ani, antreprenoarea spune că pe viitor vrea să cucerească şi zona corporate şi să-i convingă pe angajatori să ofere angajaţilor acest serviciu drept beneficiu. Şi nu se opreşte aici. Ea anunţă că vrea să se extindă de anul viitor şi în ţară.

"Faptul că în pandemie comenzile s-au dublat, chiar triplat am înţeles că oamenii au nevoie de serviciul nostru. Vorbim de 10-12 comenzi zilnice. În partea online, clientul plasează comanda în website, telefonic sau prin e-mail, ne ocupăm de colectare de la adresa furnizată de client, precum şi de livrarea încălţămintei atunci când este gata. Tarifele încep de la 40 de lei pentru o curăţare standard, iar cele mai căutate pachete sunt pachetul Total Clean ce are preţul de 55 lei şi Pachetul 3+1, la trei curăţări pe a patra o primeşti gratuit.", spune antreprenoarea Maria Piţigoi.

Foto: Facebook Kixomania

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza