C&A îşi deschide magazinul din Cluj

C&A îşi deschide magazinul din Cluj
Retailerul olandez de îmbrăcăminte C&A îşi deschide în această săptămână, la Cluj primul magazin din regiune.
C&A a venit la Cluj. Spaţiul rezervat de companie în zona de food-court a complexului Polus are 1.550 mp, iar magazinul se deschide pe 7 octombrie. “Prin poziţia geografică a oraşului, brandul C&A are deja o anumită notorietate în rândul locuitorilor, acestora le este cunoscut raportul preţ/calitate, aşadar, un motiv în plus pentru a alege Clujul”, au declarat reprezentanţii firmei. Unitatea este prima din regiune pentru retailerul olandez, care are spaţii în cinci complexe comerciale din România. Trei dintre acestea sunt în capitală (AFI Palace Cotroceni, Militari Shopping Center, Sun Plaza), una se află în Arad (Atrium) şi una în Buzău (Aurora Mall).

C&A, companie a Cofra Holding, este un lanţ internaţional de magazine de îmbrăcăminte, fondat în 1841.

Deţine 1.192 de filiale, 181 magazine pentru copii, două magazine pentru femei, alte 23 pentru copii/femei, un magazin pentru copii/bărbaţi, şase magazine de lenjerie şi cinci magazine Clockhouse în 19 state europene. Polus Center Cluj (PCC) are o suprafaţă închiriabilă de 60.000 mp şi 186 de magazine. Printre principalele “ancore” se numără hipermarketul Carrefour şi multiplexul Odeon, cu opt săli de cinema. PCC este deţinut de grupul austriac Immoeast şi se află în administrarea companiei TriGranit Management România.

Celălalt mare centru comercial din Cluj, Iulius Mall, are, tot din această toamnă, patru magazine noi, de sub umbrela companiei Inditex. Magazinele Zara, Bershka, Pull and Bear şi Stradivarius, operate de compania spaniolă, s-au deschis în 10 septembrie, în complexul comercial Iulius Mall. Inditex ocupă, prin cele patru magazine inaugurate, peste 3.000 de metri pătraţi la parterul Iulius Mall.

Etichete
Comenteaza