Cât câștigă nutriționiștii. Sunt foarte căutați în Cluj-Napoca

Cât câștigă nutriționiștii. Sunt foarte căutați în Cluj-Napoca
| Foto: Arhivă/Fotografie ilustrativă

Nutriționiștii au o remunerație lunară care poate ajunge până la 1.000 de euro, iar la Cluj-Napoca sunt printre cele mai multe anunțuri de angajare.

Un angajat pe poziţia de nutriţionist are un salariu care variază, în medie, între 600 şi 1.000 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs.

Nutriționiștii, printre cei mai căutați la Cluj-Napoca

În prezent, 391 posturi vacante pentru poziţia de nutriţionist sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare pentru această poziţie sunt în Bucureşti, Cluj-Napoca, Târgu-Mureş etc.

„Nutriţioniştii şi dieteticienii fac mai mult decât să spună oamenilor ce să mănânce, iar nutriţia este un domeniu mult mai vast decât se credea. Pe măsură ce societatea cercetează mai mult impactul alimentelor şi standardelor alimentare asupra modului în care acestea afectează sănătatea şi mediul, oamenii apelează din ce în ce mai mult la ajutorul nutriţioniştilor, care se folosesc de cercetările din domeniu pentru a crea planuri alimentare şi recomandări personalizate, care să răspundă nevoilor clienţilor. Angajatorii recrutează pentru poziţie candidaţi care deţin studii de specialitate în medicină, farmacie sau bio-chimie şi certificare în calitate de consultant nutriţie sau asistent de nutriţie. Oferta salarială este între 600 şi 1.000 euro net lunar“, a detaliat Ana Vişian, marketing manager, Bestjobs, potrivit ZF.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonus de performanţă, discounturi la parteneri şi abonament servicii medicale.

 

Comenteaza