Foto Cât te costă să-ți cumperi un resort, cu o panoramă de poveste, pe un loc de munte din Transilvania

Un resort, cu o panoramă de poveste, a fost scos la vânzare în județul Bistrița-Năsăud, la Colibița. Prețul cerut este de 2.795.000 euro.

"Terenul generos (3888 mp) are deschidere până la lac și, prin urmare, proprietății nu îi lipsește pontonul plutitor și zona debarcader cu foișor complet echipat, având o capacitate de 30 persoane. Aleile pietonale sunt amenajate, parcarea la fel.

Sunt două vile, D+P+M, ambele având toate camerele cu vedere și terasă proprie spre lac. Suprafața construită desfășurată este de 656 mp, respectiv 428 mp.

Una din ele are la demisol o cameră pentru meetings, piscină încălzită și cu valuri, baie, dușuri, camera salină, saună și zona de sport. La parter găsim un birou, bucătărie complet utilată, living cu șemineu și un dormitor cu baie proprie, iar la mansardă două dormitoare cu băi proprii și un apartament cu două camere și baie. Cealaltă vilă, tot D+P+M, are la demisol o cameră tehnică/ depozitare și trei dormitoare cu băi proprii. La parter hol spațios, recepție, o altă cameră tehnică, terasă, bucătărie complet utilată cu cămară, living cu șemineu și baie. Mansarda aduce trei dormitoare cu băi proprii și o zonă comună. Calitatea design-ului, a lucrărilor și finisajele este impecabilă.

Ambele vile sunt cuibărite în coama unui deal exploatând pragmatic diferențele de nivel și volum'', se arată în anunțul de vânzare. 

Activități și puncte de interes în zona: • Domeniul ciclabil Poarta Transilvaniei (include o porțiune traseu din Via Transilvanica; Piemontul Călimanilor, circuitele Dealul Negru și Valea Budacului). • Excursii și drumeții montane, pescuit, înot, caiac, plimbări cu sania Pasul Tihuța • Peștera Izvorul Tăușoarelor (cea mai lungă și denivelată peșteră din România) • Parcul Naţional Munții Rodnei • Tăul Zânelor 

Comenteaza