Foto Ce salarii plătesc marile reţele de super şi hipermarketuri: Kauf­land, Carrefour, Lidl, Auchan şi Mega Image

Ce salarii plătesc marile reţele de super şi hipermarketuri:  Kauf­land, Carrefour, Lidl, Auchan şi Mega Image
| Foto: Arhiva
Ce salarii plătesc marile reţele de super şi hipermarketuri:  Kauf­land, Carrefour, Lidl, Auchan şi Mega Image
Câți angajați, câți șomeri și ce salarii are Clujul. Statistica la final de 2017

Comerţul alimentar este domeniul cu cea mai mare fluctuaţie de personal, anual 4 din 10 oameni părăsindu-şi angajatorul. Această situaţie este accentuată de criza de personal care se resimte în toate domeniile. 

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

În acest context, şi ceilalţi retaileri au crescut constant sa­la­riile, dar mai accelerat în ultimii doi ani, scrie zf.ro.

Salariile medii nete lunare plătite de cei mai mari cinci retaileri inter­na­ţionali după cifra de afaceri – Kauf­land, Carrefour, Lidl, Auchan şi Mega Image - va­riază între 2.100 şi 3.100 de lei. Cu excepţia dis­coun­terului ger­man Lidl, sa­lariile se si­tu­ează în ju­rul va­lorii de 2.100 de lei net lunar, în con­textul în care în in­dustrie - în co­mer­ţul cu ri­di­ca­ta şi cu amă­nuntul – media este apro­pia­tă de acest nivel. Totuşi, în industrie media este posibil să fie trasă în sus de jucătorii din distribuţia far­ma sau de traderii agricoli care sunt incluşi în do­meniul comerţul cu ridicata. Prin comparaţie, salariul mediu net pe economie a fost de 2.400 de lei în 2017.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza