Live Ce taxe plătim la stat în 2020?

Ce taxe plătim la stat în 2020?

1 milion de români au obligația depunerii declarației unice. Un număr și mai mare de contribuabili doresc redirecționarea unui procent din impozitul pe venit către ONG-uri. Despre cum se completează simplu și corect aceste declarații, la ZIUA LIVE, de la ora 13:00. Invitată: Inga Țîgai, director în cadrul grupului de consultanță financiară Ernst & Young.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

2020 este anul schimbărilor, al modificărilor legislative. În acest scop EY va organiza în acest an mai multe conferințe de fiscalitate în marile orașe ale României, printre care se numără și cea de la Cluj, din 13 februarie. 

Principalele teme abordate de specialiști sunt consolidarea fiscală,  inspecțiile fiscale, impozitarea persoanelor fizice, ajustările voluntare de prețuri de transfer, remediile rapide în domeniul taxei pe valoarea adăugată, declararea online la Fondul pentru Mediu și sesizări penale ale Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 230.000 de angajaţi în 150 de ţări şi venituri de 29,6 miliarde de dolari în anul fiscal 2016. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza