Ce tronsoane ale Autostrăzii Transilvania ar trebui finalizate mai repede: cele către Ungaria sau cele către Braşov?

Ce tronsoane ale Autostrăzii Transilvania ar trebui finalizate mai repede: cele către Ungaria sau cele către Braşov?
Autostrada Transilvania va avea, la finele acestui an, 52 de kilometri şi va lega Câmpia Turzii de Gilău. Încotro ar trebui aceasta să se continue?
Parlamentarii şi preşedinţii consiliilor judeţene Bihor, Sălaj şi Hajdubihar (Ungaria) au avut la Suplacu de Barcău o întrevedere cu managerul de proiect al Autostrăzii Transilvania, Michael Swinford, şi cu şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri, Ion Pantelimon, pentru a finaliza magistrala până la graniţa de vest.

Printr-o declaraţie comună, aceştia au solicitat guvernelor de la Bucureşti şi Budapesta să accelereze lucrările pe tronsonul ce parcurge judeţele Bihor şi Sălaj. “Şi pentru clujeni, şi pentru bihoreni e mai importantă ieşirea spre vest faţă de cea de la Turda, care duce spre nicăieri”, ne-a declarat senatorul bihorean Petru Filip, vicepreşedinte al Senatului.

ziuadecj.ro vă invită la dezbatere. Care tronsoane ale Autostrăzii Transilvania ar trebui finalizate mai curând: cele care leagă Clujul de Ungaria sau cele care ne leagă de Braşov şi care, ulterior, vor face accesul mai rapid către Bucureşti?

Comenteaza