Cel mai bogat clujean a cumpărat vila lui Chivu cu 7 milioane de euro

Cel mai bogat clujean a cumpărat vila lui Chivu cu 7 milioane de euro

Fostul fotbalist român Cristian Chivu a dat o lovitură financiară în plină criză imobiliară. A vândut cu 7 milioane de euro vila din Corbeanca, pe care o achiziționase acum opt ani cu 6 milioane.

El a realizat astfel un profit de 1 milion de euro. Cel care s-a încumetat să achite suma pe această casă este omul de afaceri Ștefan Vuza, considerat drept cel mai bogat clujean. Acesta este patronul Chimcomplex Borzești și a cumpărat în 2018 majoritatea activelor Oltchim Râmnicu Vâlcea.

Proprietatea tranzacționată de Chivu are o suprafață utilă de 1.000 mp și o mulțime de spații de recreere: un cinematograf, sală de spectacole, centru de fitness, săli de biliard și bowling, o piscină interioară, una exterioară și o zonă de spa.

Fostă reședință a familiei Chivu mai are cinci dormitoare, șapte băi, trei garaje, dar și un ponton. Luna trecută, Chivu a absolvit Școala de Antrenori de la Coverciano, iar Inter i-a dat pe mână echipa Under 18. În trecut, el a pregătit formațiile U14 și U17 ale clubului din Milano.

Pentru a se dedica tot mai serios meseriei de antrenor, Chivu a decis să petreacă mai mult timp în capitala Lombardiei, acesta fiind motivul pentru care a cedat vila din apropierea Bucureștiului, conform GSP.

În 2014, alături de soţia sa, Adelina, a filmat timp de două zile în această vilă pentru reclamele fostei companii UPC. Conform unor surse din piața media, 50.000 de euro este suma pe care Chivu a primit-o pentru acest contract.

Vuza controlează grupul Serviciile Comerciale Române care cuprinde 19 societăți, printre care Chimcomplex Borzești, Uzuc Ploiești, Sinterom Cluj-Napoca, Caromet Caransebeş, Someş Dej. În Top Capital 2019, acesta era cotat cu o avere de 145 de milioane de euro.

Comenteaza