Cele mai bune companii de contabilitate. Topul de Cluj

Cele mai bune companii de contabilitate. Topul de Cluj
Specialiştii clujeni în contabilitate au sărbătorit Ziua Naţională a Contabilului Român, manifestare aflată la cea de a XI-a ediţie. Cu această ocazie a fost prezentat un top al celor mai bune societăți membre ale Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) Cluj.

Evenimentul din acest an s-a centrat în jurul temei principale - profesia de expert contabil şi contabil autorizat, o carieră de succes. În cadrul manifestărilor prilejuite de Ziua Naţională a Contabilului Român a fost stabilit și un top al celor mai bune societăţi membre CECCAR, în care competenţa, responsabilitatea şi performanţa şi-au găsit recunoaşterea în cadrul breslei.  
 
Acest eveniment a fost un prilej pentru experţii contabili şi pentru contabilii autorizaţi ai filialei din Cluj să împărtăşească gândurile, ideile şi experienţele dobândite în munca lor. Clasamentul pe Cluj se prezintă astfel: locul 1 - Finaco SRL; locul II - BDO Auditors & Accountants, Armadicons, Accounting Audit, Mad Expert; locul III - Contafiscal Servicii, Contver Exim, Negrean Expert Contabil, F&L Eurocont.
 
CECCAR este principalul organism care gestioneaza profesia contabilă din România şi este reprezentat în toate cele 42 de judeţe, prin filiale teritoriale.  Membrii CECCAR reprezintă 50.000 de profesionişti contabili, 10.000 din aceştia lucrând în practică publică, iar ceilalţi în restul domeniilor economiei.

Topul firmelor clujene de contabilitate

Locul I
FINACO 
 
Locul 2
BDO Auditors
Armadicons
Accounting Audit
Mad Expert
 
Locul 3
Contafiscal Servicii 
Contver Exim
Negrean Expert Contabil
F&L Eurocont 


Sursa: CECCAR Cluj

Comenteaza