Cele mai mari oferte de salarii: Bucureşti e pe primul loc, urmat la mică distanţă de judeţele Cluj şi Timiş

Cele mai mari oferte de salarii: Bucureşti e pe primul loc, urmat la mică distanţă de judeţele Cluj şi Timiş

Bucureşti, Ilfov, Cluj, Timiş şi Iaşi sunt judeţele care oferă cele mai atractive salarii pentru viitorii angajaţi, potrivit datelor de pe platforma BestJobs, companiile din Capitală oferind între 957 euro şi 1387 de euro net, pentru poziţii în domenii precum IT, Medicină, Vânzări, Management, Construcţii/Instalaţii.

La o diferenţă foarte mică este Clujul, care oferă salarii între 879 şi 1269 de euro net, pentru poziţii similare. În judeţul Timiş, domeniile cu cele mai atractive oferte sunt IT, Medicină, Inginerie şi Producţie, Marketing, Agricultură/Zootehnie, iar salariile lunare nete sunt foarte apropiate de nivelul celor din Cluj, între 851 şi 1.155 de euro net.

Topul este completat de Ilfov şi Iaşi, la niveluri foarte apropiate. În aceste 2 judeţe, domeniile cu cele mai atractive oferte salariale medii sunt IT, Medicină, Specialişti-Tehnicieni, Marketing, Construcţii/Instalaţii, iar intervalul salarial este între 742 şi 1.075 de euro net în Ilfov şi între 740 şi 1.063 de euro în Iaşi.

La nivelul întregii ţări, domeniile care atrag cele mai multe aplicări au fost în ultima lună Vânzări, cu 78.153 de aplicări, Financiar şi Contabilitate, cu 45.472 de aplicări şi Management, cu 42.705 aplicări. Alte posturi pentru care s-a înregistrat un interes mare din partea candidaţilor fac parte din domeniul Administrativ, unde s-au depus peste 28.292 de CV-uri şi Marketing, cu 25.010 aplicări.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza