Chiriile din Cluj s-au scumpit mai mult decât în București. Plus de până la 17%. Cât dai pe lună pe o cameră

Chiriile din Cluj s-au scumpit mai mult decât în București. Plus de până la 17%. Cât dai pe lună pe o cameră

Apartamentele cu trei camere din Cluj-Napoca au cunoscut cea mai mare scumpire din ultimul an, iar prețul mediu pentru o garsonieră în orașul de pe Someș e cu peste 13% mai mare.

În luna aprilie, chiria medie pentru o garsonieră din cele mai mari centre regionale din țară a variat între 220 de euro și 300 de euro. Pentru apartamentele de două camere, costul mediu s-a situat între 350 de euro (în Timișoara) și 450 de euro (în Capitală și Cluj-Napoca), în timp ce pentru cele de trei camere, prețurile medii au oscilat între 400 de euro și 625 de euro, potrivit imobiliare.ro.

Chiriile s-au scumpit mai mult decât în București. Plus de până la 17%

În Cluj-Napoca, prețurile solicitate se situează la 300 de euro pe lună pentru o garsonieră, 450 de euro pe lună pentru un apartament cu două camere și 599 de euro pe lună pentru trei camere. Cea mai semnificativă evoluție anuală a prețurilor apartamentelor de închiriat din Cluj-Napoca s-a înregistrat la categoria de apartamente tricamerale, unde acestea au crescut cu 17.1%.

Chirii ClujSursă: imobiliare.ro

Comparativ cu municipiul Cluj-Napoca, în București, așteptările proprietarilor ajung la 300 de euro pe lună pentru o garsonieră, la 450 de euro pe lună pentru un apartament cu două camere și la 625 de euro pe lună pentru o locuință cu tricamerală. Cele mai semnificative evoluții anuale a prețurilor apartamentelor de închiriat s-au înregistrat în categoria apartamentelor cu două și trei camere.

Comenteaza