Cine este Bosch

Cine este Bosch
Bosch vine la Cluj cu componentele auto. În 2010, profitul companiei a fost de 47,5 miliarde de euro.

Dacă vă uitaţi sub capota motorului, mulţi dintre voi s-ar putea să descoperiţi că aveţi bujii Bosch. Firma germană este cunoscută pentru aceste componente, dar şi pentru multe altele. ziuadecj.ro vă face cunoştinţă cu gigantul german care se pregăteşte să despacheteze la Cluj.

Robert Bosch GmbH este o societate germană, producătoare de tehnologie auto şi industrială, dar şi de bunuri de larg consum, care a fost fondată de Robert Bosch din Stuttgart, Germania, în 1886. Bosch este cel mai mare furnizor mondial de componente pentru automobile.

Sediul central al Bosch este în Gerlingen, în apropiere de Stuttgart. Compnia este condusă de Franz Fehrenbach, care a devenit preşedinte la 1 iulie 2003.

În anul 2010, Bosch a raportat vânzări de 47.5 miliarde de euro.

Robert Bosch GmbH, inclusiv filialele sale a căror unic acţionar este, cum ar fi Robert Bosch SRL în America de Nord, este o corporaţie privată deţinută aproape în totalitate (92%) de o fundaţie caritabilă. Astfel, în timp ce cea mai mare parte a profiturilor sunt investite în societate, aproape toate profiturile distribuite acţionarilor sunt dedicate unor cauze umanitare.

 

 

 

Comenteaza