Cinema City își închide sălile din Cluj

Cinema City își închide sălile din Cluj
Proprietarul multiplexurilor promite că este vorba despre o suspendare temporară | Foto: Cinema City

Sălile de cinema multiplex din centrele comerciale clujene Vivo și Iulius își vor suspenda activitatea în urma deciziei luate de proprietarul acestora ca reacție la restricțiile impuse de autorități și a scăderii numărului de spectatori.

Cea mai mare rețea de cinematografe din România a anunțat, ca urmare a suspendării activității de către autorități a majorității cinematografelor sale (22 din 26), că a decis închiderea ultimelor patru locații rămase deschise începând de marți, 10 noiembrie. 

Decizia a fost impusă de contextul imprevizibil actual: industria cinematografică depinde de disponibilitatea noilor filme, iar închiderea a tot mai multor cinematografe a determinat distribuitorii să amâne lansarea noilor lor proiecții, atât la nivel local, cât și internațional, nefiind fezabil să lansezi noi filme într-o perioadă incertă, conform Cinema City.

"Este incredibil de trist să vedem cinematografele noastre fără spectatori și cu ecranele oprite. Cea mai mare dorință a noastră este să oferim spectatorilor experiențe cinematografice uimitoare. Dar ca să îndeplinim această misiune și să ne redeschidem sălile cât mai curând, trebuie să luăm decizii dificile acum. Facem o scurtă pauză pentru a ne întoarce când totul va fi bine” a declarat Ioana Ionescu, marketing manager al Cinema City România.

Compania va continua să monitorizeze situația îndeaproape și, în funcție de evoluțiile pieței și de deciziile autorităților, va comunica publicului planurile viitoare de reluare a operațiunilor. Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România și face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe pe plan mondial.

Acesta operează 26 de multiplexuri, cu 237 de săli, în 19 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galaţi, Iaşi, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Suceava, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza