City Fashion Week se va ține fără public la Cluj. “Ne reinventăm, nu așteptăm să murim!”

City Fashion Week se va ține fără public la Cluj. “Ne reinventăm, nu așteptăm să murim!”

Cătălin Botezatu, Romanița Iovan, Florin Dobre, Mihaela Cîrlugea și George Hojbotă vor fi principalii creatori invitați la City Fashion Week (CFW) de la Cluj-Napoca, festival care anul acesta va avea loc fără prezența fizică a publicului.

Evenimentul se va desfășura în perioada 22-24 octombrie, fiind televizat, într-un format unic de show, în Studiourile de Film Transilvania, însă fără public.

“Din cauza pandemiei și a lipsei de interes pe care guvernul nostru o are față de firmele de evenimente, ne reinventăm și nu așteptăm să murim unul câte unul, pe rând, motiv pentru care am reinventat moda. Festivalul nostru este o sursă de inspirație și pentru alte evenimente să nu se lase ucise”, îndeamnă organizatorii.

Creatori de modă din toată țara, dar și câțiva invitați direcți vor participa la un cocktail în cele două zile de filmări. La eveniment au fost invitați, alături de designerii consacrați, alți 40 de creatori de modă din România.  

Festivalul de la Cluj are ca scop încurajarea tinerilor designeri să pășească încrezători în industria modei, dar și sprijinirea studenților facultăților de modă și design din România.

Comenteaza