CJ Cluj verifică situaţia conturilor Clujana, jefuite de foştii directori

CJ Cluj verifică situaţia conturilor Clujana, jefuite de foştii directori
Fostul director al fabricii de pantofi Clujana SA, Radu Ţărmure, lua în cazuri repetate banii încasaţi de magazinele fabricii şi pleca cu ei acasă, fără să-i depună în conturile Clujana, a dezvăluit astăzi consilierul judeţean Remus Lăpuşan (PSD). Situaţia de la Clujana a fost dezbătută astăzi în plenul deliberativului, după ce preşedintele Horea Uioreanu a cerut numirea unui reprezentant ce să verifice situaţia contabilă a fabricii.

Consilierii au acuzat-o şi pe reprezentanta CJ Cluj în Adunarea Generală a Acţionarilor, Steluţa Racolţa, care în această calitate ar fi avut obligaţia să facă rapoarte financiare şi să verifice situaţia societăţii, aceasta cu atât mai mult cu cât CJ Cluj este acţionarul majoritar al societăţii, cu 93% dintre participaţii.

Directorul juridic al Consiliului Judeţean, Daniel Pop, este cel care are sarcina de a face o informare completă, după ce a fost numit în şedinţa de astăzi al CJ Cluj.

Vezi aici cum a fost devalizată fabrica în ultimii ani.

UPDATE Fostul director Radu Ţărmure spune că acuzele nu sunt fondate, dar nu vrea să facă alte declaraţii. "Nu e adevărat. Dar dacă va fi cazul, justiţia să-şi facă treaba", a spus el. Întrebat dacă are ceva să-şi reproşeze în timpul mandatului său la şefia Clujana, acesta a negat.

Comenteaza