Clujenii de la Meron vor avea 30 de cafenele în România

Clujenii de la Meron vor avea 30 de cafenele în România

Lanțul de cafenele Meron, fondat de Bogdan Ciocian în Cluj-Napoca, vizează extinderea rețelei la 30 de locații la nivel național în următorii cinci ani și extinderea pe plan internațional.

„Chiar dacă este o perioadă cu predictibilitate mai restrânsă, ne-am dorit să continuăm activitatea, astfel că am regândit strategia de business și, în egală măsură, am vrut să păstrăm componenta de dezvoltare și extindere. Încă nu lucrăm la capacitate maximă și suntem extrem de precauți, luăm toate măsurile de siguranță, însă ne dorim să mergem înainte și ne adaptăm la noile reguli”, a spus Bogdan Ciocian, director general al Meron.

Brandul a fost lansat de o echipă de investitori clujeni și dezvoltat ulterior în franciză. Acesta va deschide o nouă cafenea în Brașov, investiția ridicându-se la 100.000 de euro. Specialitățile comercializate vor proveni din cafeaua provenită de la prăjitoria din Cluj. Cel mai recent concept adoptat de Meron include și bucătărie rece.

Meron a continuat în acest an investiția în magazinul online pentru cafea boabe și echipamente pentru prepararea cafelei, a dezvoltat o strategie pentru livrarea în siguranță a produselor la domiciliu, și a pregătit materialele necesare care să îi ajute pe consumatori în prepararea cafelei acasă.

Societatea și-a început activitatea în 2015, cu o investiție de 90.000 de euro în prima cafenea, iar acum are 17 unități la nivel național și o prăjitorie proprie, cu un efectiv de 115 angajați. Planurile de business vizează extinderea rețelei la 30 de locații la nivel național în următorii cinci ani și extinderea pe plan internațional. 

Comenteaza