Petroliștii de la MOL Cluj alocă 1 milion de euro luptei anti-Covid

Petroliștii de la MOL Cluj alocă 1 milion de euro luptei anti-Covid

Compania petrolieră clujeană MOL România va direcționa 1 milion de euro către mai multe spitale din Transilvania pentru a combate pandemia de coronavirus.    

Donațiile de echipamente medicale vor fi destinate spitalelor din Târgu-Mureș, Miercurea Ciuc, Târgu-Secuiesc, Sfântu Gheorghe, Odorheiu Secuiesc, Gheorgheni, Giurgiu, Iași, București. Echiparea spitalelor se face în baza parteneriatelor pe care compania le are cu Asociația Inima Copiilor și Fundația pentru Parteneriat.

Cea mai recentă tranșă de aparatură are o valoare de 550.000 de euro, ceea ce ridică la peste 1 milion de euro suma totală alocată de MOL România pentru dotarea spitalelor în lupta anti-Covid. ”În ultimul an, însă, am înțeles că eforturile noastre în acest domeniu trebuie să se intensifice, scopul fiind acela de a ajuta cât mai mulți pacienți în lupta cu acest virus”, a declarat Camelia Ene, CEO al MOL România.

Anul trecut, la scurt timp după izbucnirea pandemiei, compania a acordat 100.000 de euro Fundației pentru Parteneriat pentru achiziționarea de echipamente de protecție pentru personalul medical implicat în combaterea pandemiei Covid-19 din trei spitale.

MOL România este o subsidiară a MOL Group și 243 de stații de servicii, 2 depozite de carburanți, la Giurgiu și Tileagd și un terminal LPG la Tileagd. Aceasta are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la București, un sediu administrativ la Arad și 250 de angajați proprii. 

Comenteaza