Clujenii de la Samsara au început livrările cu mașini electrice

Clujenii de la Samsara au început livrările cu mașini electrice
Preparatele vegetariene vor fi transportate cu mașinile nepoluante | Foto: Samsara

Lanțul clujean de restaurante Samsara și-a achiziționat propria flotă de mașini nepoluante, cu care va face distribuție în orașele în care are activitate.

Serviciul ecologic de livrare a fost extins la București. “Sustenabilitatea a fost mereu un subiect apropiat de inimile noastre, motiv pentru care cântărim cu atenție fiecare alegere luată, așadar și serviciul nostru de delivery este unul prietenos cu mediul. Preparatele gătite din ingrediente locale, împachetate în ambalaje compostabile, sunt transportate cu mașina electrică”, au precizat investitorii clujeni.  

Proprietarii restaurantului cu specific vegetarian au dat în funcțiune, în parcul de business Iride, din capitală, un centru de producție și distribuție. După apariția pandemiei, aceștia au recurs la evenimente de tip Pop-Up Stories, la Cluj și la București - organizarea de mese în sistem de tip “seră”.

În ajun de sărbători, Samsara a apelat la livrări de pachete cu produse la domiciliu, cu preparare acasă. Samsara este un brand originar din Cluj, cunoscut ca unul dintre primele restaurante cu specific exclusiv vegetarian, vegan și raw-vegan din țară.

Societatea clujeană a derulat afaceri de 11,4 milioane de lei în 2019, cu un profit net de 2 milioane. Numărul angajaților săi a crescut de patru ori în ultimii cinci ani. Principalii jucători din domeniul restaurante din județul Cluj erau Univers T, Euphoria Pub, Noodle Pack, Evertogether și Bio Box.

Comenteaza