Clujenii de la Samsara deschid o fabrică de produse vegane la București

Clujenii de la Samsara deschid o fabrică de produse vegane la București

Proprietarii restaurantului cu specific vegetarian Samsara Foodhouse din Cluj-Napoca vor da în funcțiune în parcul de business Iride, din capitală, un centru de producție și distribuție.

Grupul imobiliar austriac Immofinanz a semnat contracte de închiriere pentru 41.000 mp în primele nouă luni ale anului, prelungiri sau extinderi ale suprafețelor ocupate, dar și pentru noi chiriași în clădirile companiei – opt proprietăți active și , plus două clădiri de birouri în proces de modernizare, localizate în București și Voluntari, conform Economica.net.

Mai mult de jumătate dintre contractele semnate au vizat spații de birouri din parcurile de business Iride și Myhive S-Park, unde mai multe companii au ales să extindă perioada sau să închirieze suprafețe suplimentare. Printre noii chiriași intrați în portofoliul Immofinanz se numără UNIVA, companie care a optat pentru închirierea unei suprafețe de 2.000 mp în clădirea Global Business Center.

Samsara, brand originar din Cluj, cunoscut ca unul dintre primele restaurante cu specific exclusiv vegetarian, vegan și raw-vegan din țară, va deschide în Iride un centru de producție, delivery (cu posibilitate de pick-up) și catering.

Tot în Iride au închiriat noi suprafețe Hartmann și Tabac XPress, iar Pink Postmaster a extins perioada pentru spațiile ocupate în clădirea de birouri Pipera II și depozitul Pipera (2.000 mp), iar Grundfos România, pentru spațiul din Myhive S-Park.

Immofinanz deține în România opt proprietăți active, amplasate în București și Voluntari. În parcul de business Iride, două clădiri de birouri sunt în proces de renovare. Lucrările presupun modernizarea completă a acestor clădiri și relansarea lor sub conceptul Myhive, la sfârșitul acestui an.

Comenteaza