Clujenii de la Transferoviar au depus ofertă la licitația pentru construirea a cinci pasarele pietonale în capitală

Clujenii de la Transferoviar au depus ofertă la licitația pentru construirea a cinci pasarele pietonale în capitală
| Foto: clubferoviar.ro

Clujenii de la Transferoviar au depus oferta la licitația pentru construirea a cinci pasarele pietonale în Bucureşti împreună cu firma din Bacău, SSAB AG, specializată în construcția de hale metalice.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit o ofertă la licitația pentru constuirea a cinci pasarele pietonale pe Centura Capitalei, între DN1 și DN1A. Oferta a fost depusă de o asociere condusă de clujenii de la Transferoviar Grup, care operează și trenuri pe ruta București Nord - Aeroport Otopeni.

CNAIR a lansat pe 18 august licitația pentru montarea celor cinci pasarele pietonale pe centura Municipiului Bucuresti. Valoarea estimată a lucrărilor este de 11,39 de milioane lei. Oferta urmează să fie evaluată până pe 7 octombrie, conform calendarului actual din Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Contractul se va derula astfel:

1. Durata de realizare a serviciilor de proiectare:
Faza I: Proiect pentru Autorizația de Construiere (PAC) – 6 luni de la emiterea ordinului de începere pentru faza PAC;
Faza II: Proiect Tehnic de Execuție (PTE) – 3 luni de la emiterea ordinului de începere pentru faza PTE;
Faza III: Asistență Tehnică pe toata durata de execuție a lucrărilor până la admiterea recepției la terminare a lucrărilor fără obiecții și dupa caz a remedierilor pe perioada de garanție, până la recepția finală.

2. Durata de execuție a lucrărilor: Faza IV: Execuție lucrări – 6 luni de la emiterea ordinului de începere pentru execuție lucrări

3. Perioada de garanție a lucrărilor, pentru fiecare lot: 60 luni de la încheierea procesului verbal de recepție la terminarea lucrărilor fără obiecțiuni.

Licitația vizează servicii de proiectare fazele PAC + PTE + AT și execuție lucrări pentru obiectivul: Pasarele pietonale pe centura Municipiului București, între DN 1A – DN 1, Lot 1 – km 68+230; Lot 2 – km 68+480; Lot 3 – km 69+730; Lot 4 – km 70+285; Lot 5 – km 71+305, a transmis economica.net

Comenteaza