Clujenii, în topul coletelor internaționale în pandemie

Clujenii,  în topul coletelor internaționale în pandemie

Județul Cluj s-a situat între primele cinci din țară în privința coletelor trimise în străinătate prin operatorul de curierat DPD.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Acesta a avut o creştere de 36% a cifrei de afaceri în luna mai 2020 faţă de aceeaşi lună a anului trecut, în contextul stării de urgenţă şi al celei de alertă.

Compania face parte din DPD Group, cea mai mare reţea rutieră de livrare a coletelor din Europa, și a înregistrat şi o creştere de 28% pe segmentul livrărilor internaţionale, în condiţiile în care cele mai multe ţări europene erau practic închise.

“Bucureştenii, locuitorii din Baia Mare, Timişoara, Cluj Napoca, Târgu-Mureş, Bacău şi Oneşti au trimis cele mai multe colete internaţionale în această perioadă”, a precizat conducerea compania. În lunile de pandemie, livrările internaţionale ale DPD România au trecut de o jumătate de milion de colete. Doar în luna mai, acestea au marcat o creştere de 23% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Greutatea medie a unui colet a fost de 5 kg, ceea ce înseamnă că DPD România a livrat în Europa colete cu greutate totală de 2.500 de tone în lunile de pandemie.

„Serviciile de curierat şi transporturile reprezintă coloana vertebrală a economiei locale şi internaţionale şi au demonstrat în această perioadă că sunt esenţiale pentru populaţie. DPD România, în calitate de expert în livrări, a avut un rol important în menţinerea relaţiei vitale dintre companii şi consumatori”, a declarat Karla Codrea, director general al companiei.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza