Clujenii merg în țară în vacanța de iarnă. Rezervările din timp, aproape inexistente

Clujenii merg în țară în vacanța de iarnă. Rezervările din timp, aproape inexistente

Mulţi clienţi împing acum decizia de cumpărare a sejurului pentru sărbătorile de iarnă în regim last minute, constată agenții de turism din Cluj.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Agenţiile de turism contorizează rezervările pentru perioada sărbătorilor de iarnă, iar scăderile ajung până la 80% faţă de aceeaşi perioadă din 2019, potrivit ZF. Last minute este conceptul-cheie în materie de concedii în 2020, an în care schimbările şi limitările se impun de la o zi la alta, în funcţie de evoluţia pandemiei.

„Numărul de rezervări pentru perioada sărbătorilor de iarnă este mult mai redus faţă de anul trecut. De obicei, toamna se rezervau şi early booking-urile pentru anul ce urma. Rezervările în avans sunt aproape inexistente din cauza incertitudinii şi a restricţiilor“, spune Mihaela Căluşer, proprietar al agenţiei Wens Travel Cluj.

Pentru Christian Tour, sezonul turistic 2020 se arată a fi cel mai atipic din ultimii ani. „Estimăm o scădere de 80% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, survenită în cea mai mare parte din pricina faptului că cele mai multe dintre programele sezoniere de toamnă-iarnă nu se pot efectua din cauza restricţiilor impuse“, afirmă directorul de marketing Diana Dima.

Turiştii români manifestă un interes mare pentru destinaţiile din țară, indiferent că este vorba despre zona montană, staţiunile balneare cu spa-uri sau cele pentru schi.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza