Clujenii şi moldovenii vor o reţea 4G extinsă

Clujenii şi moldovenii vor o reţea 4G extinsă
Judeţele Iaşi, Cluj şi Suceava figurează pe primele trei locuri în topul clienţilor care vor acces la servicii de comunicaţii cu acoperire 4G.

În urma votului prin intermediul aplicației Orange 4G Fun Kit, clienții Orange 3G şi 4G au ales zonele în care acoperirea 4G va fi extinsă. În ordinea voturilor, primele 10 județele indicate de utilizatori sunt Iași, Cluj, Suceava, București/Ilfov, Bacău, Botoșani, Galați, Mureș, Argeș și Alba. În aceste județe, în urma votului a 25.851 utilizatori, Orange va începe lucrările pentru extinderea acoperirii 4G. 
 
„Această ediție a aplicației Orange 4G Fun Kit a avut rolul de a-i ajuta pe clienți să indice zonele în care lucrările de extindere a acoperirii 4G vor fi realizate cu prioritate. În 2016 am avut cu 4.018 mai mulți respondenți utilizatori de servicii 4G decât în anul anterior”, a declarat Yves Martin, chief marketing officer la Orange România. 
 
30.455 utilizatori au votat cel puțin o secțiune de conținut sau în cea pentru extinderea rețelei 4G, în perioada 24 august – 24 septembrie. Eșantionul este reprezentativ la nivel național din punct de vedere al regiunii, marja de eroare maximă fiind de +/- 0,5%. 
 
Orange este lider de piaţă în România cu 9,8 milioane de clienţi şi venituri de 475 milioane de euro la 30 iunie 2016. Orange România este parte a grupului francez cu 250 milioane de clienţi pe cinci continente. Principalii săi concurenţi din România sunt Vodafone, RCS-RDS şi Telekom. 

Comenteaza