Foto Clujul are una dintre cele mai tari piscine din România. VEZI topul național

Clujul are una dintre cele mai tari piscine din România. VEZI topul național
Pensiunea clujeană se află la 10 km de Cheile Turzii și la tot atâția de Salina Turda
Clujul are una dintre cele mai tari piscine din România. VEZI topul național
Clujul are una dintre cele mai tari piscine din România. VEZI topul național

Perla Transilvaniei, din comuna clujeană Moldovenești, s-a clasat între cele mai frumoase pensiuni cu bazine exterioare din România.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Aceasta este poziționată la 10 km de Salina Turda, la 10 minute de mers cu mașina de Cheile Turzii, respectiv la 427 km de București, potrivit platformei de turism Călător în Bascheți, profilată pe călătorii.

“Pensiunea Perla Transilvaniei se află în mijlocul naturii, într-o zonă cu aer curat, lângă pădure. Este perfectă pentru cei care vor să se bucure de liniște și să admire verdele superb al munților Apuseni.

Dar ceea ce face cu adevărat special acest loc e piscina, care oferă o priveliște încântătoare spre pădure”, relatează autorii topului. Pensiunea din Moldovenești a fost dată în funcțiune în 2015.

Clasamentul cuprinde 20 de pensiuni cu piscină exterioară "de poveste" din România pentru relaxare în vara aceasta, pensiunea din Cluj ocupând poziția 17.

Pe primele locuri s-au clasat asemenea pensiuni din localitățile Păltiniș - Sibiu (Carpentiere Arena), Berzasca – Caraș Severin (Ecaterina), Dalghiu – Brașov (Vama 54), Orșova – Mehedinți (Briza).  

 

 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza