Clujul, în planul de investiții imediate al IKEA

Clujul, în planul de investiții imediate al IKEA
În perioada următoare IKEA va anunța noi investiții în țara noastră, pe lista celebrului producător de mobilă suedez aflându-se trei orașe.

"Timișoara, Brașov și Cluj sunt următoarele trei orașe în care deschiderea de noi magazine în România este o prioritate pentru IKEA South Europe. În ceea ce privește programul investiției, este prea devreme să facem estimări legate de deschiderea magazinului din Timișoara. Echipa de Property & Expansion se află în proces de prospectare de terenuri care să îndeplinească parametrii necesari pentru un magazin nou, precum: acces la mijloace de transport în comun și o bună infrastructură de drumuri, suprafața terenului și o localizare bună, aproape de oraș. Atunci când vom avea noutăți, le vom comunica", a declarat Daniela Stoican, PR Manager Romania, IKEA South-East Europe, potrivit EVZ.

Zvonurile conform cărora gigantul suedez cu 150.000 de angajaţi şi 328 de magazine în 28 de ţări, ar prospecta piaţa clujeană circulă de anul trecut, însă reprezentanții companiei nu au confirmat nimic până acum. IKEA are deja, în zonă, doi furnizori: fabrica Ecolor de la Jucu, care produce mobilier, şi fabrica Sortilemn de la Gherla, care realizează umeraşe pentru gigantul suedez.

Etichete
Comenteaza