Clujul, în topul cardurilor

Clujul, în topul cardurilor
Municipiul Bucureşti, judeţele Cluj, Timiş, Constanţa şi Brăila ocupă primele locuri în topul judeţelor unde se cer carduri co-branded şi non-bancare, potrivit unui studiu realizat de portalul Info Statistici.ro între 10 septembrie şi 9 decembrie.
Cercetarea relevă un interes în creştere pentru cardurile co-branded emise de instituţiile bancare, iar cele non-bancare, emise de IFN-uri, sunt mai puţin căutate. Dacă în prima lună analizată doar 1.068 de respondenţi căutau informaţii online despre cardurile co-branded, în ultima lună 1.786 de respondenţi s-au arătat interesaţi. Numărul potenţialilor clienţi care ar solicita un card co-branded a crescut cu 67% în ultimele trei luni.

“Aceste produse au o serie de beneficii, în primul rând pentru că vin la pachet cu facilităţi la produsele sau serviciile companiilor - de obicei retaileri şi operatori aerieni - cu care s-au asociat băncile, cum ar fi puncte de loialitate, reduceri, plata în rate, asigurări, programe de asistenţă, programe de fidelizare. În plus, majoritatea cardurilor din această categorie pot fi folosite ca un card normal, la orice comerciant sau bancomat, nefiind restricţionate la utilizarea doar în magazinele partenere”, a declarat Alina Moşneagu, analist financiar. InfoStatistici.ro analizează, prelucrează şi furnizează studii de piaţă în timp real din domeniul financiar-bancar.

(D.E.)

Comenteaza