Clujul, în topul destinațiilor din România alături de Sinaia și Poiana Brașov: „România atrage vizitatori din întreaga lume”

Clujul, în topul destinațiilor din România alături de Sinaia și Poiana Brașov: „România atrage vizitatori din întreaga lume”

Alături de stațiunile turistice specifice sezonului, Cluj-Napoca și marile orașe se află în topul destinațiilor din România în această perioadă. 

În această perioadă, cele mai căutate zone turistice din România sunt: Cluj-Napoca, Poiana Brașov, Sinaia și București. Totodată, România este din ce în ce mai căutată de către turiștii străini, cu precădere cei din Marea Britanie, Italia, Israel și Spania.

Stațiuniile de schi și oarașele mari se află în mod natural în capul listei cu cele mai căutate destinații din România. Cu toate acestea, în multe din marile orașe din România nu prea a nins, și iarna pare că a venit doar cu numele, deoarece temperaturile din ultimele luni au înregistrat maxime similare cu cele de toamnă, chiar un început de primăvară.

„Oamenii din întreaga lume sunt mult mai optimişti cu privire la călătoriile în 2023, comparativ cu 2022. Cu acest optimism reînnoit, staţiunile de schi şi oraşele mari se află în fruntea listelor de vizitatori atunci când se îndreaptă în România luna viitoare, de la Poiana Braşov şi Sinaia, la Bucureşti şi Cluj-Napoca. Oferind o combinaţie de vacanţe de schi, oraş, plajă şi spa, România atrage vizitatori din întreaga lume, cei mai mulţi turişti vin din Italia, Israel, Marea Britanie şi Spania“, afirmă pentru ZF reprezentanţii platformei de rezervări Booking.com.

Comenteaza