Clujul, în topul judeţelor cu cele mai multe PFA-uri şi societăţi înregistrate

Clujul, în topul judeţelor cu cele mai multe PFA-uri şi societăţi înregistrate
La nivel naţional, înmatriculările de persoane fizice şi juridice sunt în scădere. În judeţul Cluj, însă, numărul acestora a urcat, faţă de anul trecut.

Conform datelor centralizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, în perioada ianuarie-aprilie 2014, în judeţul Cluj au fost înmatriculate 2307 de persoane fizice şi juridice, clasându-se pe locul secund în topul judeţelor cu cele mai multe astfel de înmatriculări, după Bucureşti (cu 6355 de înregistrări).

Totuşi, Clujul este printre puţinele judeţe care a înregistrat creşteri la această categorie. Mai precis, în primele patru luni ale anului au fost înmatriculate cu 6,46% mai multe persoane fizice şi juridice, faţă de aceeaşi perioadă din 2013.

La nivel naţional, numărul înmatriculărilor de persoane fizice şi juridice este cu 10,86% mai scăzut faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, fiind înregistrate abia 38109 de înmatriculări.

Cel mai prost, la numărul de înmatriculări persoane fizice şi juridice, stau judeţele Vaslui (272), Giurgiu (321) şi Covasna (324).

 

Comenteaza