Clujul va intra într-o rețea de cabinete stomatologice cu abonament

Clujul va intra într-o rețea de cabinete stomatologice cu abonament

Rețeaua de cabinete IziDoc va cuprinde până la finalul acestui an orașele București, Cluj-Napoca, Sibiu și Ploiești.

Aceasta se va extinde în toate marile orașe până la jumătatea anului următor, când se estimează că va avea 150 de clinici partenere, cu 500 de dentiști, și minimum 5.000 de abonați. Companiile care oferă în prezent abonamentul angajaților sunt din domeniile informatic, financiar și energie.

“În România, pacienții au, în general, o singură opțiune, să plătească integral serviciile stomatologice, în cadrul cabinetelor private. Abonamentul IziDoc funcționează ca beneficiu extrasalarial neimpozabil”, declară Diana Enăchescu, fondatorul IziDoc. Abonamentul are un cost de până la 29 euro/an.

Statistici realizate la nivelul Uniunii Europene arată că România este la coada clasamentului privind cheltuielile per capita pentru serviciile stomatologice și se clasează pe primele locuri în privința problemelor dentare. În ultimele 12 luni doar 34% dintre români au mers la un control stomatologic de rutină, față de 57% media europeană sau 83% în Olanda. 

Platforma de beneficii dentare reprezintă o investiție de 50.000 de euro a antreprenorului Diana Enăchescu, alături de doi parteneri din acest domeniu. Aceasta a activat inițial în consultanța de management, în cadrul companiei globale AT Kearney, dar și în industria pharma.

Comenteaza