CNAIR a lansat licitația pentru proiectul de lărgire la trei benzi pe sens a A1, A2 şi A3

CNAIR a lansat licitația pentru proiectul de lărgire la trei benzi pe sens a A1, A2 şi A3

Contractul pentru proiectarea lărgirii la trei benzi pe sens, a trei tronsoane de pe autostrăzile A1, A2 şi A3, a fost scos la licitaţie.

CNAIR a anunţat, joi, într-un comunciat de presă, că a realizat documentaţia pentru "Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A1, Bucureşti - Piteşti; Elaborare Studiu de Fezabilitate pentru Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A2 Bucureşti - Fundulea; Revizuire Studiu de Fezabilitate pentru Lărgire la 3 benzi pe sens a autostrăzii A3 Moara Vlăsiei - Dumbrava", informează news.ro.

Obiectul procedurii de achiziţie publică îl reprezintă atribuirea contractului de proiectare pentru realizarea:

• Expertizei Tehnice pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1, Bucureşti - Piteşti; A2, Bucureşti - Fundulea şi A3, Moara Vlăsiei - Dumbrava;
• Studiului de Fezabilitate (SF), ţinând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislaţiei în vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.) pentru fiecare dintre sectoarele de autostradă A1, Bucureşti -Piteşti; A2, Bucureşti - Fundulea;
• Revizuii Studiului de Fezabilitate (SF), ţinând cont de aplicabilitatea în totalitate a legislaţiei în vigoare (norme, normative, standarde, legi etc.) pentru sectorul de autostradă A3, Moara Vlăsiei - Dumbrava.
Durata contractului de proiectare este de 18 luni, din care 17 luni pentru realizarea celor 3 Studii de Fezabilitate.

"După validarea documentaţiei, CNAIR va putea lansa licitaţia propriu-zisă aferentă contractului de proiectare. Proiectul are ca scop creşterea capacităţii de transport şi eliminarea blocajelor de trafic, asigurând un grad ridicat de siguranţă a traficului rutier", a transmis CNAIR.

Sursa de finantare pentru contractul de prestare servicii de proiectare va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile şi alte surse de finanţare.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza