CNAIR vrea servicii de pază și patrulare pe lotul din Autostrada Transilvania deschis în septembrie

CNAIR vrea servicii de pază și patrulare pe lotul din Autostrada Transilvania deschis în septembrie
| Foto: captura video CNAIR

Compania de Drumuri achiziționează servicii de pază și patrulare pentru lotul Nușfalău-Suplacu de Barcău inaugurat în septembrie pe Autostrada Transilvania.

Este vorba despre lotul de 14 kilometri construit de antreprenorul turc Nurol. Aceasta este prima autostradă din județul Sălaj (descărcarea fiind la Marca, în lipsa conexiunii cu lotul Suplacu de Barcău-Chiribiș, în contestații).

CNAIR a scos la licitație pentru subsecțiunea de autostradă un acord-cadru pentru o perioadă de 2 ani și o valoare de 1,8 milioane lei pentru servicii de pază punct fix și patrulare 24 h/24, scrie Economedia.ro.

,,A3 subsectiunea Nusfalau – Suplacu de Barcau km 66 + 500 – km 80 + 054 si punct de sprijin NUSFALAU , KM 67+300 CALEA I. Asigurare pază patrimoniu prin patrulare si posturi fixe pe Autostrada: A3 subsectiunea Nusfalau – Suplacu de Barcau km 66 + 500 – km 80 + 054, ACORD CADRU- 2 ANI. Valoarea estimata a acordului cadru: Valoarea maxima a acordului cadru este de 1.786.969,92lei fara TVA Valoarea minima a acordului cadru este de 1.306.921,92 lei fara TVA, Cantitatile minime si maxime ale acordurilor cadru si a contractelor subsecvente sunt conform Listelor de cantitati anexate la Caietul de sarcini. ” -SEAP.

Potrivit caietului de sarcini, paza la punctul fix cu un echipaj/un agent, iar pentru patrulare, CNAIR solicită un echipaj, conducător auto și agent cu o mașină disponibilă non-stop plus autoturism rezervă.

La capătul dinspre Cluj al lotului Nușfalău – Suplacu de Barcău sunt depuse oferte pentru lotul Poarta Sălajului – Nușfalău, iar pentru lotul dinspre Oradea/Borș Suplacu de Barcău – Chiribiș, constructorul Erbașu este contestat la CNSC de Precon și Nurol.

Comenteaza