Competiţie de fotografii despre UE în Transilvania de Nord

Competiţie de fotografii despre UE în Transilvania de Nord
Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV), gazda Centrului Europe Direct Transilvania de Nord (EDTN), a lansat competiţia „10 ani de Uniunea Europeană: Transilvania de Nord before&after”, dedicată fotografilor profesionişti şi amatori din regiune (Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare, Sălaj).

Termenul limită de participare, pe pagina de Facebook a EDTN, este 1 mai. Premiul cel mare va fi o expoziţie itinerantă la Veliko Tîrnovo, cu cheltuielile de transport şi cazare asigurate de către EDTN, locul şi data premierii fiind 9 mai, la Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Europei.
 
Paticipanţii la concurs pot avea trei imagini care să reprezinte schimbările aduse de aderarea României la UE în cei 10 ani de la acest moment istoric, fiecare imagine fiind însoţită de o scurtă descriere despre modul în care aceştia surprind tema concursului, precum şi locaţia care este reprezentată. 
 
Ulterior, imaginile vor fi promovate pe Facebook. Juriul va determina cinci imagini finaliste, pe baza voturilor (aprecierilor) public exprimate pe reţeaua de socializare şi pe baza unor note rezultate în urma aplicării unei grile de concurs. Toate cele cinci imagini vor fi expuse în cadrul Zilei Europei în 9 Mai, precum şi în cadrul expoziţiei din Bulgaria, care va avea loc în vară.

Comenteaza